7/11 Πορεία γειτονιάς στο Τσιγάντε -Λαϊκή συνέλευση Αγίου Νεκταρίου.

Πορεία στις Γειτονιές

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 7/11, 5.00μμ, πλ. Τσιγάντε,(Αμπελόκηποι-Ν. Ιωνίας)

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

 

Η εργατική τάξη έχει δώσει το αίμα της κι ήρθε η ώρα να το πάρει όλο πίσω.  Στα  χρόνια των μνημονίων, της λιτότητας της εξαθλίωσης, των πολέμων και της προσφυγιάς  που επιβάλλουν καπιτα-ληστές  και το πολιτικό προσωπικό τους  μόνο η εργατική τάξη μπορει να βάλει τέλος με  την οργάνωση της επανάστασης των φτωχών και των αποκλεισμένων για μια ζωή πλήρως απελευθερωμένη από την εκμετάλλευση.

Μας υπόσχονται ότι δε θα γίνει καμία άλλη περικοπή στη ζωή 

μας, δήθεν ότι δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας εργατών και φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Κανείς πια δεν μπορεί να πιστέψει την κυβέρνηση του «ΟΧΙΝΑΙ». Εξάλλου, τα νούμερα του 3ου Μνημονίου λένε άλλα. Χειρότερα και πιο επώδυνα μέτρα είναι καθοδόν.

Στα βάρη της φοροληστείας των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων αθροίζονται και τα χρέη προς τις τράπεζες με τη μορφή στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων τα οποία ορισμένες τράπεζες σκοπεύουν να μεταβιβάσουν σε εισπρακτικούς γύπες.

Οι εισπράκτορες γύπες θα κτυπούν τη πόρτα του σπιτιού μας για να απειλήσουν την εκποίηση του.  Μόνο εμείς θα τους σταματήσουμε. Όσοι πίστεψαν στον εύκολο δρόμο των εκλογών, διαψεύστηκαν. Τώρα, η μόνη λύση που έχουμε μπροστά μας είναι να διαγράψουμε εμείς τα «χρέη» μας προς το κεφάλαιο δίνοντας  οι ίδιοι  ελπίδα στη ζωή μας με αγώνες σε όλους τους τομείς: Εργασία, υγεία, στέγη, τροφή. Ο έλεγχος της Ζωής στα δικά μας χέρια.  Οργάνωση σε όλες τις γειτονιές και πόλεις ενάντια στην εκποίηση της ζωής μας, συνένωση όλων των αγώνων σε μια πανελλαδική σύσκεψη  για να μπει ένα τέλος στη φρίκη του καπιταλισμού.

Οι κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, της φτώχιας, των διαρκών περικοπών πρέπει να αποτελούν σημείο εκκίνησης για τη συσπείρωση όλων στο κεντρικό στόχο: Επανάσταση για τη λύση όλων των κοινωνικών ζητημάτων και όχι διαρκών συμβιβασμών και διακανονισμών των «οφειλών» προς το μεγάλο κεφάλαιο. Η πορεία στις γειτονιές θα ολοκληρωθεί με πλατιά σύσκεψη για να ενωθούν όλες μας οι δυνάμεις σε μια γροθιά.

 

1/11/2016

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

 Blog: lasigeiagne.blogspot.gr, e-mail: lsan9a@gmail.com