26.4 Δικάζουν τον αντιφασισμό

Ενημέρωση: Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Βόλου η συγκέντρωση αλληλεγγύης στο διωκόμενο αντιφασίστα. Η δίκη πήρε αναβολή από νωρίς μετά από αίτημα του χρυσαυγίτη (αντίθετα με τα όσα γράφουν τα καθεστωτικά μέσα "ενημέρωσης") για τις 28 Φεβρουαρίου του 2014. Ο συγκεντρωμένος κόσμος (200 - 250 άτομα)  παρέμεινε στην πλατεία Ελευθερίας μέχρι τις 11 περίπου, οπότε και πραγματοποιήθηκε αυθόρμητη πορεία στο κέντρο του Βόλου. Φωνάχτηκαν αντιφασιστικά συνθήματα και μοιράστηκαν κείμενα αλληλεγγύης.

     Μέρες Χριστουγέννων 2012

  Οπλισμένοι και αγανακτισμένοι φασίστες έχουν βγει για κυνήγι θησαυρού,όπου θησαυρός όποιος δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της άριας φυλής όπως την έχουν στο μυαλό τους, αλλά κυρίως όποιος μπαίνει εμπόδιο στα βρώμικα και μισάνθρωπα σχέδιά τους.


  Όπως αυτοί που την προηγούμενη μέρα διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της “δήθεν” φιλανθρωπικής κίνησης της Χ.Α, όπου σκοπός τους ήταν να ανταλλάξουν μακαρόνια και πατάτες με ψήφους.Την διατάραξαν φωνάζοντας το αυτονόητο,ότι η αλληλεγγύη δε χρειάζεται επίδειξη ελληνικής ταυτότητας και δείγμα DNA.Αποτέλεσμα; να προσαχθούν και να κρατηθούν αδικαιολόγητα για ώρες από την αστυνομία.
  Αυτοί λοιπόν έπρεπε να βρεθούν και  τιμωρηθούν για το θράσος που επέδειξαν χαλώντας το φιλανθρωπικό πανηγυράκι. Και βρέθηκαν. Αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν και πάλι τα αναμενόμενα. Το κυνήγι δεν πήγε καλά και από κυνηγοί βρέθηκαν κυνηγημένοι με αποτέλεσμα να διαλέξουν άλλο δρόμο.
  Όσες δουλειές δεν καταφέρνουν να τελειώσουν οι φασίστες τη νύχτα, αναλαμβάνει να τις διεκπεραιώσει το κράτος με τους μηχανισμούς του την ημέρα,οπότε πιστοί στις παραδόσεις των προγόνων τους,φοράνε τις μαύρες κουκούλες τους και υποδεικνύουν στους ένστολους συνεργάτες τους τα άτομα που έχουν στοχοποιήσει. Αυτοί λοιπόν με φοβερό ζήλο,αφού κάνουν έρευνες σε σπίτια και χώρους εργασίας συλλαμβάνουν τον έναν από τους δύο που τους είχαν υποδειχθεί παρά τις μαρτυρίες για μη συμμετοχή του στο συμβάν.
  Στις 26/4 δε δικάζεται ένας αντιφασίστας αλλά δικάζονται όλοι όσοι αντιδρούν στην εκμετάλλευση,την καταπίεση και την καταστολή που είναι το παρόν και το μέλλον που μας επιφυλάσσει το κεφάλαιο,το κράτος και οι παρακρατικές πατερίτσες τους.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ 26/4 ΣΤΙΣ 9:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

 (Κείμενο που ακούγεται στο ηχογραφημένο σποτάκι του ΡάδιοΠαράσιτα για την αναγγελία της δίκης).

 

  Οι φασίστες σε αρμονική συνεργασία με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους προσθέτουν στο (ήδη πλούσιο) οπλοστάσιό τους ένα ακόμη όπλο: τα δικαστήρια.Μ'αυτές τις μεθόδους, με πιο τρανταχτό παράδειγμα την αντιφα μοτοπόρεία στην Αθήνα (με τις 15 συλλήψεις και ότι άλλο ακολούθησε) αλλά και με την τιμωρία των θυμάτων (συλλήψεις μεταναστών θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων),δίνεται ασυλία στους θύτες και παράλληλα τιμωρείται η αντιφασιστική δράση.

  Ακολουθεί αντιφασιστικό υλικό που κυκλοφόρησε με αφορμή τη δίκη και όχι μόνο.Επίσης από τους Diskordia ένα βίντεο το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T1L6noGbnas.Να διορθώσουμε επίσης για λογαριασμο των φίλων από το Λυσσάρι το email. Tο σωστό είναι lyssari.espivblogs.net και όχι όπως το παρουσίασε ο δαίμονας του PC.Κάποιες ελλείψεις ίσως καλυφθούνε,ίσως όχι,αλλά δεν έχει και πολύ σημασία γιατί ο αγώνας δίνεται καθημερινά στους δρόμους,στους χώρους εργασίας,στα σχολεία και όχι στις οθόνες των υπολογιστών.

 

 

 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
αλληλεγγύης.....pdf191.19 KB
συλλογικότητα.pdf293.99 KB
kat.αφισα.jpeg911.57 KB
1.λυσσαρι.pdf593.29 KB
2.λυσσαρι.pdf374.21 KB
3.λυσσαρι.pdf371.09 KB
4.λυσσαρι.pdf362.67 KB
diskordia.jpg153.37 KB
trox.a.jpg2.62 MB
trox.k.jpg955.18 KB