Απεργία 17/5/17 , Αναρχικό κάλεσμα στην ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση-πορεία 10:00 Ταχυδρομείο (Δημητριάδος με Αγ.Νικολάου) . Κατάληψη Ματσάγγου.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΕΣ «ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ», ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

Απέναντι σε νόμους και σε νέα μέτρα σκέψου το καλύτερα και πέτα καμια πέτρα !

ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ : 17/5 στις 10:00 στο Ταχυδρομείο Βόλου (Αγ.Νικολάου με Δημητριάδος)

Eδώ το κάλεσμα :

ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ όχι μόνο ΑΠ’ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ αλλά & ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ

 

Άκου να δείς…

«Το μνημόνιο είναι οι προϋποθέσεις πολιτικής, που συνοδεύουν μια δανειακή σύμβαση. Αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα μετά το 2019, έτσι ώστε το δντ να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Και αυτό να οδηγήσει στο άνοιγμα της προοπτικής για την έξοδο της χώρας στις αγορές από το 2018 και μετά, όταν η χώρα θα έχει τη δυνατότητα να αναχρηματοδοτεί από μόνη της το χρέος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και άλλες δυνατότητες σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών της».

Είπε ο Δ. Τζανακόπουλος (υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος) στις 2 Μάη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά την επίτευξη «τεχνικής συμφωνίας» μεταξύ κυβέρνησης και ευρωπαϊκών θεσμών (δηλ. ευρωπαϊκή επιτροπή, εκτ και του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας).

 

Λοιπόν,

μετά από δύο χρόνια συριζα/ανελ στο τιμόνι της διακυβέρνησης, η εξαθλίωση σταθερά διευρύνεται σε όλο και περισσότερα τμήματα της κοινωνικής βάσης ενώ το μέλλον προβλέπεται μόνο δυσοίωνο.

Στην απόγνωσή τους να προβάλλουν ένα κοινωνικό-αγωνιστικό πρόσωπο, ακόμη και τώρα που είμαστε πιασμένοι στη φάκα της επιβίωσης χωρίς αύριο, το μουχλιασμένο αντι-μνημονιακό τυράκι μας το προσφέρουν για ροκφόρ…

 

Τέρμα στις αυταπάτες,

πως οποιαδήποτε κυβέρνηση θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη δράση ενός επαναστατικού κινήματος για να συγκρουστεί με τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κατεστημένου. Το πολιτικό σύστημα σε όλο του το φάσμα υφίσταται μόνο προς συμφέρον της τάξης των πλουσίων. Η επερχόμενη ψήφιση των νέων μέτρων αποτελεί την εκ νέου προσπάθεια κράτους και αφεντικών να διευρύνουν τα προνόμιά τους πάνω στις ζωές μας.

 

Οργανωνόμαστε, αγωνιζόμαστε, απεργούμε!

Απέναντι στη βίαιη υποτίμηση της ζωής μας, όλοι εμείς οι από τα κάτω, οι εργαζόμενοι/ες, οι άνεργοι/ες, οι νεολαίοι, οι συνταξιούχοι/ες, ντόπιοι και μετανάστριες, γνωρίζοντας τις πραγματικές μας ανάγκες, πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε, συλλογικά, αυτοοργανωμένα και αδιαμεσολάβητα, στα σχολεία στις σχολές, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στους δρόμους, ώστε να καλλιεργηθεί ακόμη περισσότερο η αντίληψη της κοινωνικής αυτοοργάνωσης και της αντιιεραρχικής πολιτικής συγκρότησης.

Ορίζουμε την απεργία ως μια ενέργεια μπλοκαρίσματος της παραγωγής με στόχο την καθολική παράλυση του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι θα φανεί η θέση και η αξία μας ως εκμεταλλευόμενοι στην παραγωγή των κοινωνικών αγαθών και στις υπηρεσίες. Αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που γνωρίζουμε, με τον τρόπο που αρμόζει, με τον τρόπο που φοβούνται.

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΕΣ «ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ», ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/5 10:00 στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ (δημητριάδος με α. νικολάου) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ

 

 

 

κατάληψη ματσάγγου

Βόλος, Μάης 2017