Συναυλία για τα 2 χρόνια εκπομπών -η επόμενη μέρα

  Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε πράξη ένα κομμάτι των όσων πιστεύουμε, αλλά βλέπουμε να αποκρύπτονται, να διώκονται, να φιμώνονται για να μην αναδυθούν στη δημόσια σφαίρα.

  Προσπαθούμε να παίζουμε τη μουσική που μας αρέσει επειδή μας αρέσει, κι όχι για τα ποσοστά από την πίτα του promotion και τις χορηγίες.

  Προσπαθούμε να μιλάμε για τα θέματα που μας "καίνε" κι ας μην είναι στην "καυτή" επικαιρότητα των ΜΜΕ επειδή δεν πουλάνε ή επειδή οι σπίθες σε μια εύφλεκτη κοινωνία βάζουν σε κίνδυνο ότι πρέπει να καεί.

  Προσπαθούμε να βασίζουμε τη δράση μας στην ανάγκη μας για έκφραση, αντίσταση, αλληλεγγύη χωρίς περιορισμούς από ραδιοτηλεοπτικά συμβούλια, πνευματικά δικαιώματα, διευθυντές και εντολοδόχους.

  Στις 15/2/2013 πραγματοποιήσαμε μία συναυλία με αφορμή τα 2 χρόνια (και κάτι) που εκπέμπουμε σε bytes τη φωνή μας και τους ήχους που μας εκφράζουν μέσα από τη σελίδα μας, για να αλληλεπιδράσουμε και να περάσουμε καλά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Ζαφίνα, Έλξυ, Ball'n'Chain, Buffer, Natural Chord και Jolly Roger που μας στήριξαν με την παρουσία τους και μας διασκέδασαν με τους ήχους τους και όλο τον κόσμο που βρέθηκε και βρίσκεται δίπλα μας, στις εκδηλώσεις, στις εκπομπές, στο δρόμο, στη διασκέδαση και στον αγώνα.

Μέχρι να πέσει κάθε κεραία που υπνωτίζει!

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

CAPTCHA
Αυτό χρειάζεται για να αποφύγουμε αυτοματοποιημένες καταχωρήσεις spam. Κάντε κλικ στην εικόνα αν δεν διαβάζεται.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.